skip to Main Content
Husqvarna Svartpilen 701

Husqvarna SVARTPILEN 701

Bekijk de Husqvarna 701 SVARTPILEN van naderbij en je ziet meteen dat deze motorfiets waar voor z’n geld biedt.  Je krijgt een pittige tweewieler die voorzien is van volledig regelbare WP-vering en uitgerust is met Brembo remmen waarmee je zonder moeite een ‘stoppie’ kan maken, ware het niet dat het niet-uitschakelbare ABS-systeem dan ingrijpt.

De SVARTPILEN 701 wordt aangedreven door een moderne 692,7 cm³ vloeistofgekoelde eencilindermotor.  Met een piek van 55 kW (75 pk) en een koppel van 72 Nm bij 6750 tpm bestaat er geen enkele twijfel over het vermogenspotentieel van deze motor.  De elektronische brandstofinspuiting wordt bediend door een ride-by-wire-systeem en levert een direct, scherp en verfijnd vermogen, aangestuurd door het standaardtractieregelingssysteem.  Het geluid dat de quickshifter maakt, moedigt je aan om nog een paar extra toeren te maken voordat je weer schakelt.

De lichte en smalle carrosserie is aangepast aan het progressieve design van de SVARTPILEN 701 en maakt op intelligente wijze een vloeiende rijstijl mogelijk. Zijn donkere kleur, robuuste banden en beschermingsonderdelen verlenen de motorfiets een rigoureuze uitstraling die past bij zijn stedelijke ontdekkingsdrang.

De 701 SVARTPILEN kan op 31KW of 55KW papieren worden aangevraagd.  Ook met A2 rijbewijs kan je met deze mooie machine rijden!

Onze LAATSTE SVARTPILEN 701 is te bezichtigen in de toonzaal.  Ook testrijden kan, we hebben een 701 Svartpilen in demo.

De prijs voor onze laatste Svartpilen 701 is 8.950€ ipv. 10.999€.

Husqvarna Svartpilen 701 Husqvarna Svartpilen 701

Husqvarna Svartpilen 701

Back To Top