skip to Main Content

Op zoek naar de juiste scooterbanden of motorbanden voor je tweewieler?  Bij R4 moto’s kan je rekenen op de kennis en het vakmanschap bij de keuze van de juiste banden voor uw veiligheid en rijcomfort.  Professioneel advies is verzekerd!

R4 moto’s is trotse Dunlop Pro Dealer!!

Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit. Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motor en rijstijl past. Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt.  Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band. Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist.  Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.” Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set motorbanden bij ons in de werkplaats.  Als Dunlop Pro Dealer hebben we minstens 30 Dunlop motorbanden op stock hebben en monteren we jaarlijks minstens Dunlop motorbanden.

Welk type bromfiets of moto je ook bezit, bij ons vind je de optimale banden voor elke rijstijl en ondergrond.

We hebben een grote voorraad aan banden, alsook supermoto banden, enduro banden, BIB mousse banden…

MOTORbanden bij ons aangekocht worden GRATIS gemonteerd en gebalancerd.  Banden elders aangekocht worden gemonteerd aan uurtarief.

Het diverse assortiment aan motorbanden omvat onder meer:

  • Dunlop, Michelin, Bridgestone, Heidenau & Continental
Back To Top