skip to Main Content

R4 moto’s staat synoniem voor kwaliteit en persoonlijkheid!  We luisteren naar uw wensen en denken actief met u mee.  U bent géén nummer, maar een klant die we naar waarde schatten en die relatie willen we koesteren, iedere dag opnieuw!

Wij zijn uw persoonlijk aanspreekpunt, u kent ons en wij kennen u!  Je krijgt advies op maat; we luisteren naar uw verhaal.

R4 Moto’s kent reeds een lange “loopbaan”.

In 1938 werd in Laarne een fietsenwinkel opgericht door Jan Goethals. In 1960 kwam zoon Willy Goethals mee in de zaak en vanaf dan werden ook bromfietsen in het gamma opgenomen; NSU Mobylette (MBK) Flandria.

Met de komst van de eerste Japanse bromfietsen en motorfietsen in 1965 werd tweewielercenter Goethals ook Yamaha dealer en in 1974 Kawasaki dealer. De zaak bleef verder groeien en in 1997 kwam Luc Van Hoenacker mee in de zaak. Vader Jan was reeds met pensioen.

In het jaar 2004 werd de zaak overgebracht naar Destelbergen en werd de naam tweewielercenter Goethals veranderd naar R4 Moto’s. Willy Goethals besloot in 2005 de zaak te verlaten en te genieten van de welverdiende rust.

In 2006 werd de samenwerking met Kawasaki stop gezet.

Hans Devincke, de huidige eigenaar, heeft in april 2007 de BV R4 Moto’s overgenomen van Luc Van Hoenacker. Hans heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken en wie hem kent, weet dat hij bezeten is van supermotards en mini 4 takt motoren.  De enorme gedrevenheid van Hans hebben er voor gezorgd dat R4 moto’s officieel Kymco dealer, Husqvarna dealer, TM racing dealer, Rieju dealer en YCF dealer is.   Hans doet, samen met een mekanieker, het onderhoud en de herstellingen aan de voertuigen zelf.

R4 moto’s beschikt ook over een eigen “machine room”; draaibank, freesmachine, tig-laspost.  Heel wat draaiwerk, freeswerk en laswerk kan vakkundig gebeuren in eigen atelier!

Op 24 september 2013 is de winkel verhuisd naar een nieuw pand te Oostakker, Muizelstraat 41.

Ben je dus in de regio van Oost Vlaanderen op zoek naar een Kymco, Husqvarna, TM of YCF pitbike kom dan zeker langs bij R4 moto’s.  Je wordt met raad en daad bijgestaan en krijgt een vakkundige uitleg.

Voor alle onderhoud en herstellingen aan Japanse motoren, BMW, KTM, scooters, bromfietsen van gerenomeerde merken en quads bent u bij R4 moto’s aan het juiste adres.

Supermoto is our PASSION!  Ook voor enduro ben je bij R4 moto’s aan het juiste adres; een vakkundige uitleg verzekerd, met een dienst na verkoop waar heel veel aandacht aan wordt aanbesteed.

Back To Top