skip to Main Content

Power voor je motor

Om je motor beter te laten presteren kan je gebruik maken van de producten van GET Athena.  Door de snelle processoren die in de GET ECU systemen worden gebruikt kan de motor eenvoudig optimaal afgesteld worden.  GET heeft een Power ECU beschikbaar welke eenvoudig is in te stellen.

Deze ECU systemen zijn na montage eenvoudig met behulp van de WiGET app in te stellen. Naast de Plug & Play Power ECU systemen biedt GET ook de EVO ECU systemen aan. Deze systemen zijn voorzien van twee vooraf ingestelde mappings. Met behulp van de MAYA Advanced Software, waarover R4 moto’s beschikt, zijn we in de mogelijk eigen mappings te schrijven voor de GET EVO ECU Systemen.

Get is de eerste en het enige bedrijf die rijders voorziet van een smart device om de mapping van je motor aan te passen en af te stellen.

Naast dat je je vering voor je zelf aanpast op eigen gewicht en snelheid pas je nu met de nieuwe Get technologie ook je vermogen aan naar eigen kunnen.  Rij je een dikke 450 en wil je hem tammer? Zet hem in standje 10 en hij breekt nooit meer uit.

Nieuw: De LC/GPA, de gids op je spatbord met Launch Control voor je perfecte start…

Op elk moment kun je gemakkelijk je GET FACTORY map (fabrieksinstellingen) weer terugzetten.

GPA (Get Power Assistance) is de gepatenteerde technologie en de belangrijkste reden van GET´s succes wereldwijd. GPA werkt als een soort traction control zonder de benodigdheid van sensoren. Meer veiligheid, meer snelheid in in- en uitrijden van je bochten onder welke condities dan ook, en daarnaast voorzien van geassisteerde traction op natte en gladde heuvels. GPA is dus een zelfdenkend systeem geworden dat je door alle omstandigheden van de baan en het weer begeleidt naar de perfecte rit waarbij je het maximale uit je motor kunt halen.

PASSIE VOOR POWER waarbij R4 moto’s je graag bijstaat.

 

 

 

Back To Top