R4 Moto’s, gelegen in Oostakker – Gent, vlakbij Volvo Trucs, is officieel Husqvarna, Kymco, Skyteam en YCF dealer.  U vindt er moto’s van het merk Husqvarna, scooters, motoscooters en quads van het merk Kymco. Het merk Skyteam biedt een heel ruim assortiment aan bromfietsen en moto’s aan.  Wie op zoek is naar een pitbike van het merk YCF kan ook hiervoor terecht bij R4 moto’s.

Bij de aankoop van een nieuw voertuig kan u gebruik maken van gespreide betalingen (algemene voorwaarden te verkrijgen in de winkel).  R4 moto’s werkt samen met Beobank.

Ook accessoires zoals helmen, kledij, regenkledij, banden, uitlaten, onderdelen en zo veel meer vind je hier.  Er is een ruime keuze aan Husqvarna kledij aanwezig in de winkel.  Ook road en off road kledij vooral van Acerbis wordt verdeeld door R4 moto’s.

Ben je op zoek naar een electrische scooter, dan ben je ook bij R4 moto’s aan het juiste adres. Skyteam heeft een electrische scooter op de markt gebracht “ELMAX”.  Max. 45 km/uur, gewicht: 69 kg, afmeting: 1620 x 650 x 1010 mm.
Er is een groot assortiment aan accessoires voor miniviertaktmotoren van Takegawa, Kitaco, Over, DRP, G-Craft, Daytona voorradig. Onderdelen die de cilinderinhoud vergroten of de maximum snelheid verhogen voor bromfietsen-scooters worden NIET verkocht voor gebruik op de openbare weg, enkel voor circuit gebruik of mini moto.

Ben je op zoek naar een Kymco scooter, motoscooter of quad, Husqvarna zowel road als off-road, Skyteam of YCF pitbike in de regio van Oost Vlaanderen, dan bent u bij R4 moto’s, gelegen in Oostakker – Gent, zeker aan het juiste adres. Een ruim assortiment voertuigen is te bezichtigen in de showroom.  Je krijgt er een vakkundige uitleg en eerlijk advies!

DSC01237DSC01227 DSC01249DSC01259DSC01258DSC01229DSC01255