skip to Main Content

R4 Moto’s, gelegen in Oostakker – Gent, vlakbij Volvo Trucks, is officieel Husqvarna, Kymco, Rieju en YCF dealer.

U vindt er moto’s van het merk Husqvarna, scooters, motoscooters en quads van het merk Kymco en brommers en moto’s van het merk Rieju.  Wie op zoek is naar een pitbike van het merk YCF kan ook hiervoor terecht bij R4 moto’s.

Electrische fietsen van Husqvarna Bicycles en Puch vind je ook in het aanbod.

Van al onze officiële merken doen we niet alleen de verkoop, maar uiteraard ook het onderhoud en de herstellingen.

Tevens kan je er ook terecht voor onderhoud en herstellingen van ALLE Japanse motoren, supermotards, KTM, BMW, scooters en bromfietsen van gerenomeerde merken.

Ben je op zoek naar een Kymco scooter, motoscooter of quad, Husqvarna zowel road als off-road, Rieju of YCF pitbike in de regio van Oost Vlaanderen, dan bent u bij R4 moto’s, gelegen in Oostakker – Gent, zeker aan het juiste adres. Een ruim assortiment voertuigen is te bezichtigen in de showroom.  Je krijgt er een vakkundige uitleg en eerlijk advies!

Er is nog steeds een groot assortiment aan accessoires voor miniviertaktmotoren van Takegawa, Kitaco, Over, DRP, G-Craft, Daytona voorradig. Onderdelen die de cilinderinhoud vergroten of de maximum snelheid verhogen voor bromfietsen-scooters worden NIET verkocht voor gebruik op de openbare weg, enkel voor circuit gebruik of mini moto.

Back To Top