skip to Main Content
Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

Husqvarna Norden 901 – Norden 901 Expedition

De Husqvarna Norden 901 is het eerste tour-gerichte model in de 120-jarige geschiedenis van Husqvarna.  De Norden 901 is een echte reisenduro. Een motor die je toelaat grote afstanden af te leggen en zowel op als naast de weg zijn mannetje kan staan.

De Norden 901 is een middenklasse adventure voertuig.  De wendbaarheid, gebruiksgemak en relatief laag gewicht charmeren de Norden 901.

De Norden 901 heeft een heerlijk blok. Het pittige tweecilinderblok  heeft heleboel troeven te bieden. Met de diverse standaard rij-modi en de andere die in optie verkrijgbaar zijn, stel je de motor helemaal af op je wensen. Maar welke modus je ook kiest, je hebt altijd een goed reagerend blok dat ook opvallend trillings arm is. Koppel daaraan de fijn werkende quickshifter en je weet dat je met dit blok letterlijk en figuurlijk alle kanten uit kunt. Met wat goede wil hanteer je zelfs een supermotard-stijl op de weg, maar het is wel duidelijk dat de Norden 901 vooral een motor is die -sportief als het kan, gezapig als het moet – graag kilometers afmaalt.

De Norden 901 en Norden 901 Expedition  is te bezichtigen in de showroom.  Kom gerust langs, we geven je graag een deskundige uitleg.

Testrijden kan, we hebben beide voertuigen in demo.

Husqvarna Norden-901 Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

Back To Top