skip to Main Content

Onderhoud

U kan bij R4 moto’s terecht voor het onderhoud van ALLE Japanse motoren, supermotards, BMW, scooters, bromfietsen, pitbikes en quads met een specialisatie van Husqvarna, Kymco, Skyteam en YCF.

Het onderhoud van een motorfiets is een zeer belangrijk aspect van het motorrijden.  Bij R4 moto’s wordt met de grootste zorg en de beste materialen een onderhoud uitgevoerd.

R4 moto’s beschikt over een eigen depannagedienst.

DSC01943

Herstelling

R4 moto’s doet herstellingen van alle Japanse motoren & quads, BMW, KTM, scooters en bromfietsen met specialisatie van Husqvarna, Kymco, Skyteam en YCF.  R4 moto’s is in het bezit van MOSS software voor het uitlezen van BMW en Husqvarna motoren.

Tevens is R4 moto’s in het bezit van TEXA software voor het uitlezen en het vaststellen van een diagnose van alle motoren.

Bij sommige motoren – quads zoals Husqvarna, KTM en Suzuki is R4 moto’s in staat om injectiesystemen en ECU bij te stellen bij gebruik van een andere uitlaat, luchtfilter… of wijzigingen aan de motor.

Voor Suzuki motoren road en off-road wordt gebruik gemaakt van de Bike-Tec software om wijzigingen door te voeren in de originele ECU om de luchtbrandstof verhouding te wijzigen.  Bijvoorbeeld om “on-off gas respons” te kunnen wegwerken.

Supermotards is onze grote passie.  Ombouw van cross of enduro naar supermotard (vering, velgen, remmen…) is onze specialiteit.  Er wordt steeds gebruik gemaakt van de beste materialen zoals Brembo, Beringer, Motomaster reminstallaties, Excel-Haan, Marchesinie velgen, uitlaten van Akrapovic, Arrow, Leovinci, Remus en HGS.  Voor supermotard straatgebruik advisren wij Dunlop of Continental banden.  Voor circuit gebruik adviseren wij Dunlop, Golden Tyre, Michelin en  Metzler.  Voor gebruik van beide banden hebben wij een grote voorraad.

R4 moto’s beschikt ook over een eigen machinepark; draaibank, freesmachine, tig-laspost.  Heel wat draaiwerk, freeswerk en laswerk kan vakkundig gebeuren in eigen atelier!

Back To Top