Electrische mobiliteit is aan een stevige opmars bezig.  De Super Soco is een electrische brommer/motorfiets van hoogwaardige kwaliteit.  De electrische brommer bestaat in 2 uitvoering; de Super Soco TS en Super Soco TC. 
Daarnaast hebben we nog de electrische scooter van Super Soco; CU-X 50.
De electrische motorfiets is de TC-max.

Deze voertuigen zijn uitgerust met een electrische motor ontwikkeld door Bosch en een Panasonic lithium-ion batterij.  Met de batterij rijd je 160 kilometer.  Er bestaat de mogelijkheid de TS en de TC uit te rusten met een tweede batterij.

De Super Soco bezit een electronisch remsysteem (EBS) vooraan en achteraan en is uitgerust met full led verlichting.

De Super Soco TS is leverbaar in 5 kleuren en kost 3.199 €.  Je krijgt hierop van de Vlaamse overheid nog een premie van 750 €.  Zo betaal je uiteindelijk maar 2.449 € voor je electrische Super Soco TS.

De Super Soco TC is leverbaar in 4 kleuren en kost 3.399 €.  Met de premie van de Vlaamse overheid van 750 € betaal je slechts 2.649 €.

Vanaf 15 april 2018 kan je als inwoner van Vlaanderen een premie krijgen voor de aankoop van een elektrische bromfiets.  De premie zal gelden voor nieuwe inschrijvingen. Ze bedraagt maximaal 750€ voor een elektrische bromfietsen klasse B. Het premiebedrag kan maximaal 25% van de totale aankoopsom zijn.

De Super Soco CU-X scooter is leverbaar in 4 kleuren en kost 2.799 €. Ook hier krijg je een premie van de Vlaamse overheid van 700€. Zo betaal je uiteindelijk maar 2099 €.

Voor de electrische motorfiets Super Soco TC-max leverbaar in deep black betaal je 4.999 € en krijg je een premie van 1.250 €.  Je betaalt dus uiteindelijk 3.749 €.

Kom een kijkje nemen in de winkel!

 

Super Soco TS white
Super Soco TS white
Super Soco TS deep black
Super Soco TC black
Super Soco TC desert